Moda si fashion – cum să combini stilul vintage cu cel modern

Când vorbim de moda si fashion, termenul „vintage” este folosit pentru a descrie fie hainele noi care sunt făcute astăzi și sunt adaptate folosind modele vechi, fie vechile haine purtate de părinți sau chiar de bunicii voștri. De fapt, produsele care aparțin perioadei 1920-1960 sunt vintage, iar 1970, 1980 sunt retro. O rochie în stil vintage probabil nu a fost niciodată atât de populară ca azi. Vrei să obții o ținută de epocă? Avem câteva sfaturi pentru tine!

Combină vintage cu modern
Chiar dacă există puțini oameni care reușesc să adopte un stil complet de epocă, este mai bine să încercați să arătați elegant, combinând stilul modern și vintage. Dacă purtați un top vintage, combinați-l cu o pereche de blugi skinny. Pantalonii sunt vintage? Alegeți o cămașă sau un pulover modern. Chiar și rochiile de epocă pot avea o notă de modernitate combinată cu accesoriile potrivite. A purta un stil vintage nu înseamnă că trebuie să purtați în întregime articole de îmbrăcăminte ieșite din moda si fashion. Puteți alege o eșarfă vintage sau bijuterii specifice.

Nu purtați piese de epocă uzate chiar dacă sunt la moda si fashion
Doar pentru că o piesă de îmbrăcăminte este vintage nu înseamnă că este în cea mai bună formă de a fi purtată. În cazul unor defecte vizibile, cum ar fi pete sau materiale agățate, nu purtați hainele până nu trec prin mâinile unui croitor. Spălați hainele înainte de a le purta, deoarece unele părți pot avea miros sau pot fi șifonate.

Alegeți bluze de epocă
Ele sunt cel mai bun punct de plecare atunci când doriți să adoptați acest stil care este la moda si fashion. Cămășile de epocă sunt foarte ușor de potrivit cu fuste sau pantaloni moderni. Astăzi, este obișnuit să purtăm blugi skinny sau blugi cu cămașă de epocă, în funcție de combinația cea mai avantajoasă pentru silueta dvs. Nu scăpați de accesorii. Nu purtați nimic în jurul gâtului dacă aveți o bluză de epocă pe gât sau cu fundă. Un cardigan de epocă este o idee grozavă în această combinație. Puteți opta pentru bluze de epocă, care sunt largi și lungi și îl puteți purta cu o centură la talie. De asemenea, puteți opta pentru bluze de epocă care se termină de mai sus și puteți accesa un arc sau un colier colorat care poate fi purtat peste o cămașă.

Purtați pantaloni!
Când vorbim de moda si fashion, pantalonii vintage sunt greu de găsit, deoarece mărimea lor a suferit mari schimbări în ultimul secol. În funcție de perioada în care au fost creați, pantalonii de epocă au o formă care îi face ușor de recunoscut. Cu toate acestea, o pereche de pantaloni cu talie înaltă se potrivesc perfect cu o bluză de dantelă sau un pulover mai larg.

Leave a Reply