vibratoare pentru videochat

Sex shop online: ce tipuri de vibratoare exista si care sunt cele mai bune

Exista multe tipuri de vibratoare, modele inovatoare, cu design si cu tehnologie moderna, care ofera diferite grade de vibratie, miscare, design ergonomic. De dimensiuni diferite, usor de utilizat si foarte discrete pentru a fi transportate in geanta. O gama intreaga pe care o veti gasi in orice magazin sex shop. Primul lucru la care ar trebui sa va ganditi, este ce fel de placere doriti – stimularea clitorisului, o buna penetrare, o penetrare mai jucausa, vibratoare pentru punctul G, vibratoare anale, vibratoare pentru videochat …

In aceste vremuri, putem gasi o varietate de jucarii xxx pentru toate tipurile de penisuri si toate tipurile de vaginuri. In acest post, vrem sa va aratam ce tipuri de vibratoare puteti gasi in magazinele sex shop online, astfel incat, daca ati luat decizia magnifica de a achizitiona o jucarie sexuala, sa stiti mai mult sau mai putin ce optiuni aveti.

Vibratoarele pentru penetrare sunt concepute pentru femeile care sunt obisnuite sa se masturbeze cu o jucarie sexuala. Ele sunt, de obicei, similare in marime cu un penis, realizate din materiale precum plastic, silicon, rigid sau cu alte forme pentru stimularea vaginului sau punctului G.

Sex shop online: ce tipuri de vibratoare exista si care sunt cele mai bune

In prezent, exista vibratoare siliconice care imita textura pielii umane. Exista si altele din diferite materiale, cum ar fi gelatina, elastomer sau plastic. Trebuie sa aveti grija la vibratoarele care au mai mult de o stimulare la un moment dat sau de cele mai puternice, fiind mai potrivite pentru expertii din domeniu. Vorbim despre vibratoare pentru videochat.

Vibratoare realiste

Vibratoarele realiste sunt cele care imita forma mai mult sau mai putin fiabila a unui penis erect. Avantajul acestor vibratoare este acela ca ele reproduc morfologia membrului viril la cel mai mic detaliu. Materialul din care sunt fabricate este, de asemenea, foarte important, deoarece nu numai ca trebuie sa semene vizual cu penisul, dar si prin atingere. Intr-un sex shop exista o gama larga de penisuri realiste.

sex shopsex shop vibratoare pentru videochat

Vibratoare glont si oua vibratoare

Acestea sunt vibratoare proiectate cu aceste forme precise, astfel incat sunt mai usor de gestionat decat dildo-uri sau vibratoare clasice. Acest tip de jucarie erotica este proiectata sa intre in vagin ( prin anus este periculoasa, deoarece forma sa poate aluneca in intestin, cu exceptia cazului in care are un anumit tip de retinere la baza). O modalitate buna de a le folosi este in timpul preludiului, pentru a stimula vaginul sau orice parte a corpului. Un alt mod de a le folosi este de a practica penetrarea cu jucariile din interiorul vaginului.

Vibratoare pentru videochat cu telecomanda

Ca absolut toate jucariile sexuale , dar cu acestea, care pot fi manipulate de la distanta, este mult mai clar ca puteti folosi acest tip de jucarii, de asemenea, ca un cuplu. Cel mai bun: efectul surpriza. Faptul de a nu sti cand jucaria va vibra si va incepe sa va dea valuri de placere este ceva care face ca ideea de a incerca sa fie foarte interesanta.

sex shop

Vibratoare stimulatoare

Vibratoarele stimulatoare sunt jucaria perfecta care influenteaza in mod direct o crestere a placerii la femei … Acest tip de jucarie este ca cireasa de pe tort. Este conceputa pentru a trezi dorinta si pentru a va face sa ajungeti la varfurile placerii. Este un masaj intim, nu un penetrator, de aceea, actioneaza ca o completare perfecta pentru cuplu.

Cand intra in contact cu zonele cele mai sensibile, provoaca un raspuns sub forma de mici spasme, crampe de placere care va vor duce in cateva minute pana la punctul culminant. Este cel mai bun aliat pentru a va cunoaste corpul.

Folosirea lor este foarte simpla: trebuie doar sa le activati, sa le glisati prin corpul dumneavoastra in functie de  senzatiile pe care le transmit, sa schimbati programul in functie de starea de excitare si sa va bucurati. Acest tip de vibratoare erotice este pentru femeile care doresc sa invete sa se cunoasca mai mult, si este perfect pentru a fi utilizat cu un partener: stimuleaza partile cele mai sensibile, cum ar fi sfarcurile, clitorisul si perimetrul acestuia etc. Puteti sa-l utilizati in timpul actului sexual impreuna cu partenerul dvs. si sa maximizati toate senzatiile.

 

Leave a Reply