Cele mai bune tari pentru a studia in strainatate

Sunteti gata sa aveti cea mai buna experienta academica in afara tarii? Aici este lista cu cele mai bune destinatii pentru dvs.

Categoric, daca aveti o experienta academica in afara tarii, este una dintre cele mai bune experiente pe care le puteti avea.

A urma o scoala sau un curs intr-o alta tara, departe de casa, nu numai ca va va stimula cariera si va va extinde cunostintele, dar va va oferi, de asemenea, posibilitatea de a va face noi prieteni (si sa aveti amintiri de neuitat cu ei), de a cunoaste locuri noi care va vor fascina, va veti maturiza si va veti regasi pe voi insiva.

Cele mai bune tari pentru a studia in strainatate

Daca ati luat deja decizia si doriti sa studiati in afara tarii, avem veste buna pentru dvs.! Specialistii ne dezvaluie care sunt cele mai bune destinatii pentru a studia in strainatate si ne spun de ce!

1. Anglia

Cultura si traditiile sunt principala sa atractie. Cand studiati in aceasta tara, veti fi scufundati in cultura intr-un mod foarte special, de la modul de a fi al britanicilor, pana la structurile cladirilor care arata ca niste castele.

Anglia are o mare oferta de scoli specializate in toate tipurile de discipline, care ofera posibilitatea de a calatori pe tot continentul. In cele din urma, aceasta destinatie are o mare traditie artistica. Muzica, dansul, teatrul, pictura si moda sunt doar cateva dintre disciplinele pe care le puteti gasi in oferta.

Capitala sa, Londra, este simbolul artelor plastice, indiferent daca studiati acolo sau in orice scoala specializata, veti obtine educatie artistica de prim nivel.

2. Germania

Locatia sa, in inima Europei, va usureaza calatoria si va ajuta sa cunoasteti restului continentului. In plus fata de nivelul academic ridicat, va ofera posibilitatea de a invata o limba care este cheia viitorului: germana! Cel mai mare avantaj? Costurile sunt relativ scazute, in comparatie cu institutiile similare din alte tari.

3. Elvetia

Aceasta destinatie nu numai ca va ofera siguranta si stabilitate, ci este perfecta si pentru crearea unei retele internationale de la o varsta frageda. Ofera educatie la nivel inalt si, desigur, peisaje spectaculoase, cum ar fi statiunile de schi Zermatt, Davos, Friburgoy si Blüemlisalp.

Veti dori sa faceti milioane de fotografii in timpul sederii dvs.!

4. Canada

Primul element care ne face sa ne indragostin de aceasta tara este poporul sau, care este foarte educat, multicultural, o tara in care veti fi intotdeauna bine primiti.

Canada este o tara frumoasa, cu o bogatie si o diversitate de peisaje in fiecare dintre orasele sale, ceea ce reprezinta o oportunitate de a trai experiente de neuitat si unice.

Aceasta destinatie ofera un nivel academic extraordinar si are scoli de prima clasa, cum ar fi St. George’s din Vancouver si Stanstead College din Quebec.

5. Franta

Este o tara plina de spatii culturale, muzee si festivaluri. Are forumuri proeminente in toate domeniile, de exemplu Rolans Garros, din partea sportului; prestigiosul Festival de Film de la Cannes si Saptamana Modei din Paris, pentru ca moda este peste tot in acest loc!

Si daca nu este suficient, bucataria franceza este considerata una dintre cele mai importante din lume pentru diversitatea si rafinamentul ei.

Ce parare aveti de a invata limba iubirii? Franceza este a treia limba pe internet si este o limba perfecta pentru a deschide mai multe usi in lumea educationala si de munca.

Leave a Reply