tarot

Consultatii tarot – afla care este cartea tarot in functie de data nasterii

Tarotul si numerologia pot fi unite pentru acest exercitiu care, in cele din urma, ne da o carte care corespunde celei care ne guverneaza in functie de data nasterii noastre. Cunoasterea acestei carti ne poate ajuta sa gasim acel arhetip care ne insoteste si de la care putem invata mult, fie pentru ca este foarte familiar sau pentru ca reprezinta o caracteristica pe care trebuie sa o incorporam in viata noastra.

Daca doua sau mai multe persoane incep sa discute despre tarot, consultatii tarot, inerpretare carti tarot, vor avea un subiect de conversatie pentru intreaga noapte si vor avea inca multe de discutat in urmatoarele intalniri. Este un univers extins plin de surprize si incarcat cu continut.

Tarot de dragoste, tarot de noroc, tarot de sanatate, exista multe exemple de tip tarot. Fiecare dintre ele indeplineste o functie specifica, cu unele diferente, dar, in general, cu toate acestea, cu acelasi scop.

Un alt exemplu al faptului ca tarotul este cea mai completa si variata practica ezoterica este cartea tarot in functie de data nasterii. Afirma ca toti avem o carte care ne insoteste, atribuita persoanei care ia in considerare data nasterii. Aceasta carte spune multe despre personalitatea noastra, si asta va ajuta mult in cunoasterea de sine, clarificand multe indoieli pe care le-am putea avea.

Cu ajutorul acestor consultatii tarot puteti afla informatii despre orice plan al vietii dvs.: dragoste, bani, cariera, relatii, familie, sanatate.

Consultatii tarot – afla care este cartea tarot in functie de data nasterii

Acest lucru este foarte simplu, trebuie doar sa adaugati toate cifrele datei nasterii si sa le adunati pana obtineti numai una.

Daca v-ati nascut la 14 februarie 1985, atunci numarul va fi calculat prin adaugarea 1 + 4 + 2 + 1 + 9 + 8 + 5 = 30, atunci cand reduceti factorul calculat din nou, ar fi 3, adica Imparateasa.

Pe masura ce numerele sunt reduse la o singura cifra, nu se ia in considerare litera 0 sau Nebunul, iar primele 9 cifre vor fi elaborate mai jos:

1. Magicianul: Aceasta carte vorbeste despre puterea de manifestare, de a face lucrurile sa se intample prin propriile noastre resurse.

2. Inalta Preoteasa: Aici tema principala este intuitia si comunicarea cu emotiile pentru a evolua in partea spirituala.

3. Imparateasa: Acest arhetip discuta despre cultivarea mediului inconjurator si a celor din jurul nostru, de asemenea, vorbeste despre nastere si despre cresterea numarului de proiecte.

4. Imparatul: Prin aceasta carte mesajul este lucrarea in lumea tangibila, disciplina si dreptate in tot ceea ce faceti.

5. Hierofantul: De obicei, subiectul acestei carti este de comunicare intre cer si pamant, este echilibrul intre aceste doua lumi.

6. Indragostitii: Aici vorbim despre dragostea de sine si fata de ceilalti, despre dualitatea care poate exista in viata noastra si despre importanta echilibrarii acesteia.

7. Carul: In aceasta carte, mesajul este ca trebuie sa impulsionati si sa va urmariti visurile fara a va abate de la calea sau scopul vietii.

8. Forta: In aceasta carte vorbim despre forta care vine din interior, pentru a lucra la emotii, pentru a avea putere in orice moment.

9. Hermitul: Aceasta este o carte de introspectie si de gasire a intelepciunii prin procesul intern, astfel incat sa ii ajute si pe cei din jurul nostru.

 

Leave a Reply