Femei ce vor sa faca sex fara bani

Dacă i-ați intreba pe toti prietenii de sex masculin dacă au angajat vreodată o prostituată, s-ar putea să fii surprins de răspunsul lor onest. Un studiu recent a descoperit că 15% dintre bărbații americani au plătit pentru sex la un moment dat în viața lor și 10% dintre bărbații au facut sex fara bani.

Statisticile m-au surprins – erau mai mari decât mă așteptasem. Dar apoi mi-am dat seama că eu personal cunosc câțiva barbati care au frecventat serviciile doamnelor de noapte.

Cei mai mulți dintre ei au spus că este ceva foarte fierbinte în a fi capabil să ceară ceea ce vor în pat și să primească, fără întrebări. Dar, in general, toti au recunoscut ca sunt mai deschisi cu privire la ceea ce doresc si mult mai mult satisfacuti fizic cand fac sex fara bani. Emoțional, bineînțeles, rămâne de văzut.

Deși majoritatea tipilor cu care am vorbit erau singuri, vechiul clișeu al bărbaților cerând prostituatelor anumite „servicii” care îi ofensau nevestele pare să existe. Un barbat a spus că nu a facut niciodată un sex oral mai bun în viața sa decât cu o prostituată.

Ei vor să găsească cea mai rapidă cale de a face sex. Obținerea unei prostituate este atât de ușoară: nu sunt atașate niște sentimente, puteți alege femeia pe care o doriți înainte, apoi ajung la ușa dvs. Nu ar putea fi mai ușor. Toți băieții cu care am vorbit au folosit metode diferite de a vizita prostituate. Două site-uri web folosite, un altul a vizitat un bordel și altul a luat un număr de prostituată dintr-o carte de telefon. Dar toți au fost de acord: a fost cel mai rapid mod de a face sex fara bani atunci când au simțit nevoia.

Vor să faca cu femei mult mai sexy. Acesta a fost principalul motiv. Am fost surprins, de vreme ce băieții pe care i-am întrebat nu au nici o problemă să obțină întâlniri. Dar toți au acceptat să doarmă cu femei uimitoare, cea mai ușoară cale a fost pur și simplu să plătească.

 

Leave a Reply