Cum gasesti avocati buni in bucuresti – 10 sfaturi utile

In anumite situatii in care trebuie sa angajati un avocat bun, trebuie sa tineti cont de mai multe aspecte, cum ar fi alegerea celui care se potriveste cel mai bine nevoilor dvs., cum sa il gasiti sau cum sa stiti care este potrivit pentru cazul dvs. Pentru a va ajuta in alegerea dvs., va oferim cateva sfaturi pentru a alege un avocat bun.

Un adevarat profesionist trebuie sa aiba calitati importante, cum ar fi onestitatea, sinceritatea, cunostintele, profesionalismul si experienta, printre altele, care ar trebui sa fie puse in slujba clientului. Luati-va timpul necesar pentru a alege avocatul potrivit, deoarece viitorul cazului dvs. va depinde de acesta.

10 sfaturi pentru a alege un avocat bun

Tineti minte aceste zece puncte de baza, atunci cand alegeti un avocat bun pentru cazul dvs.:

1 – Avocat cu specializare in domeniul dvs.

Gasiti un avocat specializat in ramura de drept de care aveti nevoie, deoarece va va oferi mai multe garantii decat alti profesionisti specializati in alte ramuri ale Legii. Este important sa va ofere informatii despre problema dvs. juridica, si in acelasi timp, sa transmita siguranta.

Este intotdeauna preferabil sa alegeti un avocat specializat in domeniul juridic care corespunde cazului dvs.: de exemplu: neglijenta profesionala, faliment, dreptul familiei, asociatii de proprietari ( pentru mai multe informatii utile vizitati avocatasociatiiproprietari.ro.)

Iata cateva exemple de specialitati de avocati:

Faliment. Va fi util daca aveti de-a face cu probleme financiare.
Criminalitate. Este important sa obtineti asistenta de la un avocat specializat in dreptul penal, daca cazul dvs. este legat de infractiune sau de o activitate potential ilegala.
Handicap: Avocatii specializati in dizabilitati au experienta reprezentand cereri de securitate sociala si cazuri de veterani de razboi cu dizabilitati.
Trusturi si mosteniri: Avocatii specializati in acest domeniu se ocupa de aspecte precum planurile de mostenire, asigurarea de deces, legitimarea mostenirii si obtinerea tutelei unui tata sau bunic.
Dreptul familiei: Avocatii specializati in dreptul familiei se ocupa de probleme precum separarea, divortul, acordurile premaritale, adoptia, tutela, custodia legala si obtinerea de asistenta pentru familiile dezavantajate.
Daune personale: Avocatii specializati in acest domeniu se ocupa de cazuri legate de neglijenta medicala, muscaturi de caini, accidente rutiere si orice daune care ar fi putut fi cauzate de o persoana, alteia.
Ocuparea fortei de munca: Avocatii specializati in domeniul muncii va pot ajuta sa stabiliti politica de angajare a afacerii sau companiei dvs., pe langa tratarea cazurilor in care un angajat fie trebuie sa dea in judecata o companie pentru incetarea ilegala a unui contract, fie o companie trebuie sa se apere de o acuzatie.
Firme mici si corporatii: Daca doriti sa va infiintati propria afacere, cea mai buna optiune este sa gasiti un avocat specializat in companii mici sau corporatii.

2 – Experienta

Experienta avocatului aduce incredere, alegeti intotdeauna un profesionist care are experienta in domeniul dvs.

3 – Referintele avocatului

Este important ca avocatul sa aiba referinte bune; lasati-va sfatuiti de prieteni, de familie sau de colegi care au fost in aceeasi situatie si care va pot oferi sfaturi in legatura cu acest subiect. Alegeti intotdeauna profesionistii cu referinte pozitive.

4 – Locatie

Daca avocatul indeplineste cerintele de mai sus, este foarte important ca biroul lui sa fie situat in apropierea locului in care locuiti, ceea ce va fi confortabil si puteti mentine interviurile mai frecvent. De exemplu, daca sunteti din Bucuresti, cautati avocati buni bucuresti, la care puteti ajunge cu usurinta.

 

5 – Informatii

Solicitati un avocat care va tine mereu la curent cu evolutia procedurii si care se angajeaza sa solutioneze in mod eficient problema.

6 – Taxele avocatului

Gasiti un profesionist cinstit, care nu este abuziv in onorariile lui si care, dimpotriva, are rate clare si corecte. Solicitati o oferta in prealabil, unde sunt incluse toate cheltuielile preconizate.

7 – Interesele de mai sus

Cel mai bun avocat va fi cel care va pune interesele mai presus de orice, si nu va duce in directia opusa; Onestitatea si profesionalismul ar trebui sa fie cartea lui de vizita.

8- Raspunde la intrebarile dvs.

Alegeti un avocat bun care este sincer si raspunde in mod clar la toate intrebarile; la prima sedinta ar trebui sa va dati seama de modul in care reactioneaza la intrebarile dvs.; Profesionalismul, experienta si referintele, sunt puncte in favoarea lor.

9- Accesibilitate

Gasiti un avocat bun, usor de contactat si accesibil, care raspunde la apelurile si e-mailurile dvs., la orice intrebare cu privire la subiectul care trebuie tratat.

10 – Calitatile avocatului

Cautati in avocati, calitati cum ar fi cunoasterea si rationamentul, nu numai ca trebuie sa cunoasca, ci trebuie sa stie cum sa argumenteze pentru a impune drepturile pe care le apara.

 

 

Leave a Reply