Cum să ai parte de sex femei la prima întâlnire

Dacă doriți să obțineți o femeie în pat în prima noapte sau la prima întâlnire, primul lucru pe care trebuie să-l realizați este să obțineți primul sărut. Primul sărut este cel care schimbă totul și deschide imediat ușile la sex femei.

Unele femei pot fi atrase pentru sex, după ce le vorbești timp de 1-10 minute, în timp ce altele au nevoie de câteva ore pentru a-și construi atracția, de a vă cunoaște unul pe altul și de a ajunge la un sărut înainte de a deschide ușile pentru sex. În ceea ce privește primele întâlniri, se aplică aceeași regulă de a ajunge la un prim sărut, dar nu poate fi orice sărut. Pentru a crește șansele până la aproape 100% pentru sex femei la prima întâlnire, trebuie să o săruți într-un mod care să o atragă.

Deci, iată cum puteți obține sex femei în prima noapte sau la prima întâlnire …

În primul rând, veți dori să mergeți la un loc unde femeile doresc să se culce cu băieți în prima noapte în care se întâlnesc cu ei:

Baruri.
Cluburi de noapte.
Festivaluri.
Petreceri.
Degustări de vinuri sau bere.

Când te afli într-un bar sau club de noapte, de exemplu, trebuie să vorbești cu femeile într-un mod care le transformă și le face să se simtă atrase de tine, mai degrabă decât să vorbești cu ele într-un mod frumos toată noaptea.

În ciuda faptului că sexul este foarte comun în zilele noastre, o mulțime de băieți fac greșeala de a presupune că o femeie nu s-ar culca niciodată cu un tip în prima noapte.

Iată câteva statistici pentru a le pune în perspectivă în ceea ce privește sex femei la prima întâlnire:

Un studiu efectuat în SUA a constatat că 55% dintre cupluri au făcut sex la prima lor întâlnire, iar un studiu efectuat în Europa a constatat că 70% dintre femei au recunoscut că au mai trăit o aventură de-o noapte înainte.

Cu alte cuvinte, sexul se întâmplă foarte repede în zilele noastre, așa că nu vă fie frică să faceți o mișcare după ce ați depus toate eforturile.

 

Leave a Reply