5 sfaturi pentru a obține un loc de muncă la Londra în studenție

Londra este un oraș plin de viață care oferă numeroase oportunități de angajare pentru studenții care doresc să-și plătească drumul prin universitate. Cu toate acestea, cu o populație mare de studenți din întreaga capitală din Marea Britanie, există și o concurență echitabilă. Dacă doriți o poziție plătită de un angajator important, atunci trebuie să lucrați din greu și inteligent pentru a face acest lucru.

Urmați cele cinci sfaturi de mai jos pentru a obține un loc de muncă de top în Londra.

Fii flexibil

Londra are multe de oferit în ceea ce privește divertismentul, restaurantele, obiectivele turistice și multe altele; Astfel încât există o gamă imensă de locuri de muncă în ofertă pentru a menține aceste servicii în desfășurare. Dacă sunteți dispus să încercați lucruri noi, atunci oportunitățile vor fi nesfârșite, așa că păstrați mintea deschisă atunci când sunteți la vânătoare de locuri de muncă. Nu vă fie teamă să vă înscrieți pentru un job dacă nu aveți experiență anterioară, mulți angajatori care angajează studenți vor oferi pregătire înainte de a vă pune la lucru.

Faceți impresia potrivită

Londra atrage studenți din întreaga lume, astfel încât concurența pentru cele mai bune locuri de muncă poate fi acerbă. Dacă doriți să ieșiți din mulțime, atunci trebuie să vă apropiați de angajatori într-o manieră profesională și să le oferiți multe motive să vă angajeze. În primul rând, trebuie să aveți un CV bine structurat care să arate profesional și să vă vândă toate aptitudinile la locul de muncă, cum ar fi munca în echipă, comunicarea și serviciul pentru clienți. În al doilea rând, trebuie să vă asigurați că faceți abordări politicoase și prietenoase angajatorilor, fie că este prin e-mail, telefon sau aplicație de lucru – londonezii sunt o grămadă bine gospodărită și vor aprecia gestul.

Utilizați toate canalele disponibile

Dacă doriți să aveți acces la cele mai bune oportunități din Londra, atunci trebuie să căutați în toate locurile potrivite. Înscrieți-vă pe site-urile de specialitate pentru studenți, cum ar fi StudentJob, StudentBeans și SaveTheStudent; Au o mare varietate de angajatori și locuri de muncă destinate studenților. De asemenea, puteți să aruncați o privire asupra unora dintre site-urile principale din Marea Britanie, cum ar fi Reed și TotalJobs; Ei vor avea o mulțime de posturi vacante cu fracțiune de normă și flexibile în Londra. Un alt site util este Gumtree, care nu numai că se mândrește cu o mulțime de roluri part-time și casual, dar găzduiește și anunțuri clasificate.

Planificați-vă interviurile în avans

Londra este un oraș divers, cu multe culturi diferite în și în afara locului de muncă. Cercetați-vă angajatorii temeinic online înainte de a participa la interviu.

Leave a Reply