Sexul studențesc – între mit și realitate

Studenția, cea mai frumoasă experiență dintre toate cele pe care le putem avea! Nu degeaba se consideră că aceasta este perioada preferată a tuturor persoanelor care au trecut pragul unei facultăți. Libertatea, dorința de independență, energia, cheful și distracțiile, gașca de prieteni, timpul liber consumat în doze mari, curiozitatea și aventura, toate acestea sunt doar câteva dintre trăsăturile care definesc perioada studenției. De departe însă, cea mai importantă dintre toate este dragostea … sau sexul, depinde. Aici este locul și momentul potrivit pentru a le încerca pe toate. Nu există limite, nu primești impuneri din partea nimănui și ai toată puterea de decizie în ceea ce privește relațiile în care vrei să te implici și tipul acestora. Înainte de a te încumeta la o relație serioasă, vei vrea, cu siguranță, să descoperi câteva dintre beneficiile sexului studențesc.

Sexul studențesc este unul dintre miturile pe care le auzi prima dată atunci când intri la facultate. Toată lumea vorbește despre experiențe tari, oameni minunați și senzații dintre cele mai diverse de care poți avea parte pe durata anilor de facultate. De asemenea, îndemnul principal este acela de a nu rata nimic din ceea ce îți stă în putere să faci. Prin urmare, nu ai voie să ratezi partidele de sex studențesc despre care auzi în stânga și în dreapta, căci da, sexul studențesc este unul dintre subiectele preferate în grupurile de prieteni. Fiecare membru dorește să se laude cu astfel de experiențe, așa că, vrei sau nu, vei fi pus la curent cu cele mai îndrăznețe povești despre sexul din perioada studenției.

În anii petrecuți în facultate, vei avea ocazia de a te implica în tot felul de relații, asta datorită faptului că ajungi să-ți lărgești cu mult cercul de cunoștințe și prieteni. Inevitabil, vei da peste cineva care-ți va da lumea peste cap sau te va face să simți lucruri de care nu credeai că ești în stare. Atracția fizică este un element cheie pentru orice relație care e pe punctul de a se forma, iar datorită ei apare și atracția de ordin sexual. Dacă ai găsit persoana potrivită, nu îți va lua mult timp până când vei reuși să aduci lucrurile în stadiul dorit.î

sex mit realitate

Unul dintre miturile care circulă despre sexul studențesc și despre care s-au făcut numeroase glume este faptul că „ai cu cine, ai cu ce, dar nu ai unde”. Stai fără griji, nu este deloc așa. Dacă vi se întâmplă amândurora să nu vă puteți dezlipi mâinile unul de pe celălalt și simțiți că nu mai are nici un rost să amânați momentul, atunci ai face bine să ai câteva locații în minte pe care le puteți folosi pentru partida de sex mult dorită. Și cum nu degeaba se numește sex studențesc, probabil că prima opțiune de pe listă cu privire la locație va fi camera de cămin. Experiențele cele mai tari sunt cele de acest gen. Dacă această variantă întâmpină obstacole, nu e cazul să disperați. Există oricând o cameră de hotel disponibilă pe care o puteți folosi pentru a vă trăi momentul în intimitate. În plus, studenții sunt recunoscuți pentru creativitatea de care dau dovadă în perioada facultății, așa că, faceți loc inventivității și astfel veți scăpa de problema locației în ceea ce privește sexul studențesc.

Leave a Reply