Săruturi studențești – câte tipuri de sărut se învață în studenție

Sărutul este considerat primul pas către o poveste de dragoste inocentă și frumoasă. Iar poveștile de dragoste cele mai spumoase se trăiesc… ai ghicit, în studenție. De ce? Căci este perioada în care tuturor le stă gândul numai la dragoste, relații și sex. Tinerețea, vigoarea, libertatea și experimentarea sunt trăsăturile care marchează viața de student. Oh, să nu uităm săruturile! Frecvent întâlnite, folosite ca arme în relații sau în simplele atracții față de o anumită persoană, săruturile studențești se întâlnesc pe toate străzile și la fiecare colț de sală de curs. Nimic nu e mai plăcut decât să fii student, să iubești și să-ți manifești dragostea așa cum știi tu mai bine – prin sărut.

Dovadă a afecțiunii pe care i-o porți partenerului, săruturile nu se rezumă doar la tehnici excelente sau anumite înzestrări pe care studenții le au, ci și la emoția transmisă, sentimentele pe care le depui într-un sărut și receptivitatea la trăirile sufletești ale celuilalt. Prin urmare, putem spune că sunt mai multe tipuri de săruturi care nu doar că se învață în studenție, ci și se practică la fel de mult. Câteva dintre acestea ar fi următoarele:

Sărutul drăgăstos. Se întâmplă atunci când cei doi îndrăgostiți se întâlnesc și își ating buzele pentru prima dată. Un fel de salut mut, specific dragostei lor. Este tandru, este drăgăstos și concentrează, într-o fracțiune de secundă, mai multe emoții la un loc – emoția revederii, emoția de a fi cu el, de a-l atinge, îmbrățișa, alinta, etc.

Sărutul franțuzesc. Tehnică, talent natural, furt și exersare. Încă de când află de acest tip de sărut, fiecare persoană încearcă să-i deprindă tehnica și astfel, să-și creeze una personală. Fie că ține puțin și de talentul natural al fiecăruia de a săruta, fie că mai „fură” puțin și de la cei cu care îl practică, sărutul franțuzesc este îndelung exersat în perioada facultății. Este erotic, este intens și foarte mult pe placul tuturor.

sarut

Sărutul lung. Nu, nu este cronometrat, dar durează până când cel puțin unuia dintre cei doi îi amorțește gâtul, buzele sau limba. Se face abstracție de lumea din jur și singurul moment ce mai contează este acela în care gurile lor se unesc, fără dorința de a se mai dezlipi prea curând. Sărutul lung este ca o comunicare între cei doi studenți: nu au nevoie de cuvinte pentru a-și mărturisi cât și-au simțit lipsa, cât de mult se iubesc și cât de mult se bucură să se revadă. Este senzual, cu o doză de tandrețe și plin de înțelesuri numai de ei cunoscute.

Sărutul pătimaș. Își face apariția, de obicei, înaintea unei partide de sex, căci acumulează tot dorul și toată excitația celor doi de la acel moment. Sărutul pătimaș este ca o declarație de apartenență și o dovadă a devorării sexuale – în sensul bun al termenilor – care e pe cale să înceapă. Hormonii încep să vorbească de la sine, iar sărutul pătimaș este urmat de atingerile reciproce și abilitățile de dezbrăcare a hainelor ale fiecărui student. De aici înainte, în momentele ce vor urma, probabil că studenții vor face o recapitulare  a tuturor tipurilor de săruturi studențești pe care le cunosc și a celor pe care sunt pe cale să le descopere.

 

Leave a Reply