Gaseste un partener online: ce scriem in primele mesaje

Utilizarea internetului pentru a gasi un partener este o strategie foarte comuna in acest moment. Va permite sa interactionati cu mii de persoane singure intr-un singur loc, din confortul casei dvs. si fara a cheltui bani. Intrarea in lumea iubirii virtuale este simpla, alegeti un site online, completati profilul dvs. si puneti o imagine buna. Dar de acolo, ce se intampla? Sa asteptati ca altii sa va contacteze poate fi o optiune, dar este intotdeauna mai bine sa luati masuri.

Gaseste un partener online: ce scriem in primele mesaje

Exista unele secrete care sunt esentiale atunci cand vine vorba de a scrie primul mesaj. Lucrul fundamental este sa incepeti cu un compliment. Incercati sa evitati expresii precum sexy, fierbinte, buna, etc; Este mai bine sa folosim fraze mai elaborate care denota un adevarat interes pentru celalalt care depaseste limitele fizice sau superficiale. De exemplu, „Ai un zambet frumos”, „Mi-a placut sa iti citesc profilul”.

Urmatorul lucru este sa subliniati ce vi s-a parut interesant la acea persoana, adica acele aspecte pe care le aveti in comun. Poate fi ceva de genul „Va ca practici tenis, si eu, unde joci? sa „Am citit ca esti interesata de cinematografie, si eu la fel, ai vazut filmul (x)? „. Sunt modalitati placute de a-l invita pe celalalt sa continue discutia, raspunzand la intrebarea dvs. De asemenea, indica faptul ca ati citit profilul sau si ca nu il contactati numai din cauza a ceea ce ati vazut in fotografie.

Sfarsitul trebuie sa fie fundamental. Incercati sa-l invitati pe celalalt sa ia masuri. „Sper sa imi scrii” sau „As dori sa primesc raspunsul tau” sunt optiuni acceptabile. Acest lucru va va oferi posibilitatea de a organiza o iesire in functie de ce va raspunde.

In cele din urma, cheia este sa fiti voi insiva si sa nu va prefaceti. Minciuna nu este niciodata buna, desi este mai usor sa o faceti pe Internet, mai devreme sau mai tarziu ei va pot descoperi. Daca chiar vreti sa incepeti o relatie, trebuie sa fiti sinceri din primul moment.

 

Leave a Reply