Gadgeturi masina 2018 - 5 accesorii indispensabile pentru soferi

Gadgeturi masina 2018 – 5 accesorii indispensabile pentru soferi

Exista multe caracteristici pe care le cautam atunci cand cumparam o masina. Poate fi designul, sa fie unul dintre vehiculele la moda, confortabil, cu un consum excelent, si bineinteles, ca pretul sa fie proportional cu buzunarul nostru.

Cu toate acestea, in ultimul timp, tehnologia a avansat de la a fi un simplu accesoriu. A devenit o parte importanta a vietii noastre de zi cu zi. Folosim tehnologia atunci cand ne trezim, cand ne antrenam, folosim aplicatii inchirieri masini, si, bineinteles, cand conducem.

Gadgeturi masina 2018 – 5 accesorii indispensabile pentru soferi

Daca ai o masina si nu ai un GPS este ca si cum ai avea o casa si nu ai un frigider. Acest dispozitiv este foarte util si ofera multe aplicatii pe care nu le aveti la bord. Dar nu numai GPS-ul este un gadget esential, exista si alte dispozitive si aplicatii masina utile. Cum este un detector radar, oglinda pentru unghiul mort sau camera pentru mersul inapoi. Nu va faceti griji daca masina dvs. nu le echipeaza din fabrica, in magazinele specializate sau in magazinele online, le puteti gasi la preturi foarte competitive.

Pentru motivele de mai sus si mai multe, mai jos, enumeram cele cinci gadget-uri sau aplicatii care nu pot lipsi dintr-o masina.

1. Router 4G

Daca aveti date la dispozitie si doriti sa le impartasiti cu toata lumea care merge cu dvs., ce mai bun mod decat cu acest router cu adaptor pentru masina. Nu necesita incarcator extern pentru baterie si are un conector USB pentru a conecta orice dispozitiv.

2. Incarcator mobil

Acest tip de incarcator este foarte util pentru conectarea mai multor dispozitive mobile in acelasi timp, ideale pentru calatoriile dvs. Il gasiti in multe magazine online, la preturi diferite, in functie de nevoile dvs.

3. Suport pentru tablete

Pentru ca pasagerii dvs. sa nu se plictiseasca in calatoriile lungi, pot viziona un film sau serialul preferat, fara a avea un ecran integrat. Este, de asemenea, o idee minunata daca calatoriti cu copiii.

4. GPS

Desigur, portabil. Un dispozitiv interesant care nu numai ca va va spune care este cel mai scurt sau cel mai rapid mod de a ajunge la destinatia dvs., dar va va ajuta cu aplicatii cum ar fi bluetooth pentru hands free, va va avertiza in legatura cu radarele, va indica limitele viteza … Trebuie sa fie portabil deoarece este mai ieftin decat cele oferite de producatorii de automobile in modelele lor si pentru ca, in plus, il puteti lua si il puteti folosi in afara vehiculului

5. Contor pentru masurarea presiunii anvelopelor

Desi puteti masura presiunea la statiile de benzina, cu un contor o puteti face in fiecare saptamana cu confort si fiabilitate.

 

Leave a Reply