Cum să atragi femei frumoase și cum să obții o întâlnire

95% din tot ceea ce vreți să știți despre întâlnirea cu femei frumoase poate fi rezumat în câteva cuvinte: „lasă-te dus de val”. În loc să încerci să întâlnești fete, concentrați-vă pe voi înșivă. Creați o viață interesantă și utilă pentru dvs. nu pentru că este o calitate atractivă pentru femei, ci pentru că este viața dvs. și sunteți tot ceea ce aveți. Dacă nu vă puteți trăi propria aventură, nu veți fi niciodată fericiți.

În mod ciudat, a face lucruri pentru a impresiona femeile este destul de neimpresionant. Atragerea femeilor este o sarcină dificilă pentru mulți bărbați. În consecință, o întrebare care este în mod constant în mintea majorității bărbaților este cum să le faceți pe fete să vă placă. Ironia este că oriunde te uiți, sunt o grămadă de femei frumoase. Găsirea fetelor nu este așa de grea. Provocarea pornește de la apropierea de fete, de a ști cum să le vorbești și de a le face să vă placă.

Dacă sunteți ca majoritatea bărbaților, va trebui probabil să apelați la întâlniri cu femei frumoase în alte locații, cum ar fi cluburi de noapte, centre de sănătate și fitness sau baruri. Acest lucru este destul de dificil datorită faptului că abordarea femeilor de străini necesită unele cunoștințe despre cum să faceți o fată vă placă înapoi.

Cum să obțineți o prietena și cum să obțineți doar sex, sunt lucruri diferite. Timpul în care investiți în fiecare este diferența majoră. Atunci când încercați să agățați femei frumoase, aveți doar câteva minute pentru a impresiona o fată. Una dintre cele mai bune modalități este de a flirta. Flirtul vă permite să începeți o conexiune, impresionați o fată cu personalitatea dvs. și demonstrați că sunteți un tip distractiv. Este, de asemenea, un mod indirect de a lăsa o fată să știe că sunteți interesat de mai mult decât prietenie. Acesta este un aspect important, dar adesea neglijat. Dacă nu vă transmiteți intențiile de la început, riscați să vă sfătuiți în zona de prieteni îngrozitoare și uciderea oricărei șanse pe care ați avea-o.

Leave a Reply