Cum sa agati o fata timida

Uneori, oamenii timizi pot deveni putin distanti, reci si neprietenosi, dar asta nu inseamna ca nu sunt interesati, dar numai datorita timiditatii lor, ei nu se pot exprima cum doresc. Spre deosebire de femeile extrovertite, cele care sunt timide nu raspund pozitiv tehnicilor traditionale de cucerire. Daca sunteti interesat de o femeie timida si nu stiti cum sa o invitati la o intalnire, in acest articol va oferim cateva sfaturi si idei.

Cele mai multe femei sustin ca barbatii nu stiu sa le asculte. In cazul unei fete timide, va trebui sa faceti un efort suplimentar pentru a mentine un dialog fluid. Aflati care sunt interesele ei si puneti-i intrebari despre asta. Acest lucru va face mult mai usoara mentinerea interesanta a conversatiei, pentru ca atunci cand vorbeste despre lucruri care ii plac, veti observa modul in care dialogul curge mai usor.

Este, de asemenea, o idee buna sa o intrebati despre interesele ei pana cand veti gasi unul pe care il aveti in comun. In acest fel, observand ca aveti un interes sau un hobby comun, este posibil ca ea sa se deschida si sa se apropie de dvs.

Luati initiativa, cel putin la inceputul relatiei. O femeie timida considera dificila luarea deciziilor pentru doua persoane, mai ales daca nu cunoaste inca cealalta persoana. Un barbat devine mult mai atragator pentru o femeie cand ia initiativa si propune. Inainte de a o invita la o intalnire, trebuie sa va ganditi la loc, zi, timp si activitate. De asemenea, incercati sa va intalniti in weekend, deoarece atunci oamenii au libertate si tind sa se relaxeze.

Este, de asemenea, o idee buna sa intrebati inainte in ce zi este libera. In acest fel, daca o invitati intr-o zi in care este ocupata, evitati respingerea.

Amintiti-va ca atunci cand este vorba de a invita o fata timida, trebuie sa va folositi simturile si subtilitatea pentru a o face sa aiba incredere. Veti observa ca odata ce se simte confortabil, ea se va relaxa si se va deschide din ce in ce mai mult.

 

 

Leave a Reply