Cum alegi un telefon mobil pentru copilul tau

Școala incepe in curand, iar copilul tau cere fara indoiala un telefon. Toti ceilalti copii au, nu? Deci de ce nu al tau?

Telefoanele mobile sunt utile. Sunt, de asemenea, scumpe, distrag atentia si sunt o potentiala scapare catre multe lucruri urate pe internet. Deci, ar trebui sa dati copilului un telefon? Și daca da, ce telefon?

Exista un motiv pentru a da copilului un telefon: daca de multe ori nu este supravegheat de adulti de incredere, poate fi necesar sa va contacteze. Daca copilul dvs. doreste sa joace jocuri sau sa vizioneze videoclipuri pe un dispozitiv personal, dar nu are nevoie de conectivitate celulara, va recomandam iPod touch, care este in esenta un telefon fara telefon – permite copilului tau sa faca tot ce vrea cu un telefon, fara costurile lunare asociate serviciului celular.

Cand ii dai copilul un telefon, fie ca e vorba de unul nou, fie second hand, trebuie sa alegeti un plan de serviciu.

Optiunea cu cel mai mic cost este numai Wi-Fi, fara cartela SIM. In acest caz, acestea acopera doar retelele Wi-Fi cunoscute si nu pot trimite mesaje text standard sau pot efectua apeluri telefonice regulate. Cu toate acestea, ei pot folosi iMessage si FaceTime pe dispozitive iPhone sau Google Hangouts pentru trimiterea de mesaje text si pentru a apela alte conturi Google pe telefoane Android.

Leave a Reply