Arta seductiei: sfaturi pentru barbati

Contrar a ceea ce crede toata lumea, arta seductiei nu este doar o problema care le intereseaza pe femei. Si barbatul trebuie sa cunoasca trucurile necesare pentru a cuceri acea femeie care il intereseaza. Desigur, lucrul important este sa fii tu si sa arati bine, dar este intotdeauna bine sa ai si alte carti in maneca, pentru ca un pas gresit poate distruge totul. In aceasta nota prezentam trei aspecte pe care trebuie sa le tineti minte daca doriti sa castigati dragostea unei fete.

Limbajul trupului

Principalul lucru este sa nu pareti nesiguri, acest lucru se manifesta in expresiile dvs. faciale si in postura umerilor dumneavoastra. Se poate intampla, de asemenea, ca o stare alterata va genera un tic neplacut. Nici unul dintre aceste lucruri nu seduc o femeie, ci o fac sa se simta inconfortabil.

Nici sa nu te apropii prea mult, inseamna incalcarea spatiului personal al celuilalt. Toate aceste comportamente o fac sa se simta hartuita si sufocata. In acest fel nu o vei cuceri niciodata.

Modul in care vorbesti

Modul de a vorbi este cheia in seductie. Trebuie sa va amintiti ca nici unei femei singure nu ii place un barbat care vorbeste prea tare sau prea incet, incercand sa gaseasca o voce intermediara. Nu vorbi in graba, sau cauta aprobarea in mod constant spunand fraze ca „corect?” sau „nu?”.

O alta greseala serioasa este sa spui glume si sa razi singur. Nu insista sa te comporta intr-un mod care este evident ca nu-i place.

Aveti grija la continut

Continutul a ceea ce spui este la fel de important ca si modul de vorbire si pozitia corpului. Amintiti-va ca la o prima intalnire, 55% din comunicare este non-verbala, indicand faptul ca gesturile noastre, atitudinile si expresiile sunt adesea mai importante decat cuvintele noastre.

 

Leave a Reply